geld lenen kost geld

Minilening

Kijk en vergelijk de beste mini leningen

Mini lening mogelijkheden 
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
Rentes zojuist bijgewerkt op dinsdag 19 oktober!
3.5% rente

lage maandlasten

Mini lening financieren

de beste mini lening financieringen

veilig en anoniem

9.5

gemiddelde klantwaardering

Minilening

Ook voor een minilening kunt u voor de beste vergelijk bij ons terecht! Kunt u wel een kleine lening gebruiken om een deel van de kosten te dekken? dat is geen probleem het komt vakr voor dat mensen net niet genoeg overhouden per maand om een noodbudget op te bouwen om bijvoorbeeld een wasmachine te vervangen. Dan is het vaak een goede oplossing om te gaan voor een mini lening. Met de vergelijkingstool hierboven kunt u vele kredietverstrekkers vergelijken en krijgt u een duidelijk overzicht over de mogelijkheden en de prijs.

Restschuld FInanciering

Klein bedrag lenen

een score van 9.5 op basis van 123 ervaringen

Mini lening minilening ervaringen

5/5

Ik was al een tijdje bezig met de keuze maken voor een nieuwe auto en moest ik eerst een geschikte lening vinden welke bij mij past. Bij Lening.com kreeg ik een goed gevoel, Chapeau!

– R te Nijmegen

5/5

De isolatie van mijn koopwoning kon ik zonder sparen direct laten uitvoeren met een lening. Ik kreeg direct een voorstel wat ik online kon accepteren.

– M te Eindhoven

5/5

Mijn oude auto was niet meer te repareren en moest geld lenen om een andere auto te kopen. Via lening.com heb ik een aanvraag ingediend en snel ontving ik een voorstel van de bank.

– V te Kerkrade

Hoe een mini lening krijgen

Door het invullen van de gewenste hoogte van de financiering, en de daarbij behorende vragen, krijgt je een overzicht van de verschillende aanbieders. Wanneer je een keuze hebt  gemaakt voor een verstrekker ga je het vervolg in door het invullen van de gegevens.

Net overgestapt

 “Fantastisch snel geholpen”

 • Dhr A uit Amsterdam
 • Dhr R uit Reuver
 • Dhr Y uit ’s-Hertogenbosch
 • Mvr E uit Groningen
 • Mvr K uit Oostdijk
 • Mvr M uit Oirschot
 • Mvr Q uit Amsterdam
 • Mini lening?

  Een minilening gaat over een klein en het is paar kredietverstrekker verschillend hoeveel looptijd hier aan vast zit. U kunt hier zelf de afspraken over maken als u weet hoelang u het geld nodig gaat hebben.

  Ook als student is het mogelijk een minilening af te sluiten alleen zitten hier wel strengere eisen aan verbonden want vele kredietverstrekkers en of banken willen uiteraard wel dat de lening tijdig wordt terug betaald. Vele studenten hebben al een studieschuld opgebouwd en hebben vaak geen vast inkomen.

  Een minilening is voor zowel zakelijk als particulier gebruik beschikbaar. Als u de komende maanden veel noodzakelijke aankopen moet gaan doen voor bijvoorbeeld het interieur van uw huis kunt u wel een lening gebruiken als u niet genoeg heeft aan de mini lening kunt u ook gemakkelijk een grote lening aflsuiten.

  Als ZZP’er is het ook zeker mogelijk om een minilening af te sluiten om bijvoorbeeld nieuwe apparatuur aan te schaffen wat je anders nog niet had kunnen financieren maar wel nodig hebt om je verder te kunnen ontwikkelen.

  Vragen over een minilening

  Een kortlopende lening is een ongedekte lening voor mensen die snel geld moeten lenen om uitgaven te dekken. Ze worden meestal aangegaan over een periode van enkele maanden, maar kunnen soms tot 12 maanden duren, afhankelijk van hoe lang u de kosten van uw lening wilt spreiden.

  In tegenstelling tot een traditionele persoonlijke lening, die u over het algemeen over meerdere jaren terugbetaalt, is een persoonlijke lening op korte termijn bedoeld om binnen een jaar, of zelfs maar een paar weken, afhankelijk van de lening, te worden terugbetaald. … Als de kredietverstrekker uw leningaanvraag goedkeurt, krijgt u een leningofferte, met een rentevoet en een looptijd.

  Minilening met Lening.com

  Waarom leningen vergelijken met Lening.com? Bij ons krijg je een onafhankelijke vergelijking zodat u duidelijkheid en overzicht krijgt.

  Restschuld FInanciering

  Minilening

  kort samengevat een mini lening is voor bijna iedereen toegankelijk en kan u makkelijk helpen om een noodzakelijke aankoop te financieren of u door de dure maanden heen te helpen.