geld lenen kost geld

Partner

Mogelijkheden voor samenwerking

Geïnteresseerd in een samenwerking met Lening.com? We bieden je de mogelijkheid om affiliate of vergelijkingspartner te worden.

Affiliate Partner

Eigenlijk kan bijna iedereen, nadat wij deze hebben goedgekeurd, partner worden van Lening.com. Wij hebben via onze partners een set van banners en/of textlinks beschikbaar die je kan gebruiken in onze samenwerking.

Vergelijkings Partner

Naast bovenstaande optie hebben we ook een optie om onze vergelijkingstool te gebruiken op jouw website. Dit door simpel 2 regels code toe te voegen. Tevens hebben we er een speciale wordpress plugin voor gemaakt om dingen nog te vergemakkelijken. Omdat dit financiële producten betreffen zitten hier wel wat voorwaarden aan verbonden. Hierover vertellen we je graag meer.

Vergelijkingsformulier 

Vergelijking Partner 

Technology partner

Graag gaan wij hierin nog een stap verder. Mocht je bijvoorbeeld een website beheren waarop producten verkocht of verhandeld worden die wellicht in aanmerking kunnen komen voor een lening bieden wij de mogelijkheid voor een maatwerk koppeling.

Autolening Partner 

Keukenfinanciering

Aanmelden?

Je bent overtuigd van de kracht van een partnerschap, meld je dan aan.

Partner Login

Geld lnnen lening.com logo
Gorterplaats 26a, 6531HZ, Nijmegentel:0031882277311
Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!