Persoonlijke lening met Lening.com

Een persoonlijke lening is een lening met zekerheid, u weet exact wat u gedurende de looptijd van de lening per maand moet gaan betalen. U weet voor de gehele looptijd wat het rentepercentage is. Alle zekerheid die u maar kunt wensen vind u terug in de lening. Een geruststellend idee.

BankLeenbedragRenteMaandelijks
QanderQander€ 20.0005.2%€ 214Lening aanvragen
Nationale-NederlandenNationale-Nederlanden€ 20.0004.8%€ 210Lening aanvragen
INTERBANKINTERBANK€ 20.0004.3%€ 205Lening aanvragen
DEFAMDEFAM€ 20.0004.3%€ 205Lening aanvragen
BNP ParibasBNP Paribas€ 20.0003.9%€ 202Lening aanvragen
RabobankRabobank€ 20.0004.2%€ 204Lening aanvragen
RabobankRabobank€ 20.0004.7%€ 209Lening aanvragen

Snel & makkelijk een persoonlijke lening aanvragen

Wij hebben onze processen dusdanig geoptimaliseerd dat er een snel onlineproces kan plaats vinden voor uw lening aanvragen. Uiteraard staan wij u ook nog persoonlijke te woord.

1

Kies lening en hoogte

Selecteer uw gewenst hoogte van de persoonlijke lening.

2

Aanvraag keuring

Onze kredietadviseurs gaan direct met uw aanvraag aan de slag.

3

Uitbetaling

Na akkoord zal het bedrag op uw rekening gestort worden.

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is, in tegenstelling tot het doorlopend krediet, een leenvorm waarbij alles vast staat. U leent een bedrag dat direct op uw rekening wordt gestort. Vanaf dat moment weet u ook direct hoeveel maanden u nog aan de lening moet betalen, hoeveel u per maand moet betalen en wanneer de lening volledig ingelost zal zijn. Een persoonlijke lening is daarmee een vorm van geld lenen waarbij u weet waar u aan toe bent.

Persoonlijke lening aanvragen

Als u een lening wilt aanvragen kunt u het aanvraagformulier zo volledig mogelijk invullen. Wij gaan dan zo spoedig mogelijk met uw aanvraag aan de slag. Binnen enkele werkuren ontvangt u van ons een reactie op uw aanvraag.

Wanneer een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een goede vorm van geld lenen als u op zoek geen onzekerheden wenst met betrekking tot uw lening. Als u wilt dat uw lening een vast einddatum heeft. Dit is namelijk wat deze leenvorm u bied. Zekerheid. Een vaste rente, een vooraf vastgelegde looptijd, en een maandtermijn dat gedurende u looptijd niet zal veranderen. Kortom, een lening met maximale duidelijkheid.

Wat zijn de voordelen van een persoonlijke lening

Er zijn een aantal duidelijke voordelen van deze vorm van geld lenen:

  • Vaste rente gedurende de looptijd van uw lening
  • Absolute zekerheid met betrekking tot de looptijd van uw lening
  • Duur lening en levensduur te financieren object goed op elkaar af te stemmen

Wat zijn de nadelen van een persoonlijke lening?

Naast de voordelen zijn er natuurlijk ook een aantal nadelen te benoemen:

  • Opnames uit uw krediet zijn niet mogelijk
  • Vervroegd inlossen van de lening meestal niet zonder boete
  • Rente bij afsluiten hoger dan de rente bij het doorlopend krediet

Tip: Als u de zekerheid wilt van een persoonlijke lening, maar ook de flexibiliteit van het doorlopend krediet, dan kunt u een combinatiekrediet aanvragen. U krijgt dan voor een deel een persoonlijke lening, en voor een deel een doorlopend krediet.

Persoonlijke lening

Of u zich nu afvraagt ​​of u geld kunt besparen op uw huidige persoonlijke lening, uw schulden wilt consolideren, uw huis wilt verbeteren of een andere auto nodig hebt, we kunnen u misschien helpen uw plannen te financieren of uw maandelijkse betaling te verlagen.
Lening.com is gespecialiseerd in consumentenleningen: nieuwe leningen, overdracht van oude (re) leningen met hoge rentevoeten, of de consolidatie van verschillende schulden, creditcards en andere mogelijke leningen in één transparante lening met maandelijkse betaling tegen een vast tarief.

Hoe werkt het?

Als u bij ons een persoonlijke lening aanvraagt, fungeert Lening.com als de ‘middle man’ tussen u als consument en de financiële organisatie die de lening verstrekt.

Er zijn veel leningaanbieders, elk met hun eigen voorwaarden en rentetarieven. Lening.com vergelijkt de aanbiedingen die verschillende leners u kunnen bieden op basis van uw leningaanvraag en situatie. Als er mogelijkheden zijn, zullen we deze voor u vinden en de beste aanbieding (en) aan u doorsturen. Dan is het aan jou om te beslissen wat je wilt, zonder enige (financiële) verplichtingen.

Wat kan Lening.com voor u doen?

Vraag een lening aan met lage rentetarieven
U kunt beginnen met het omzetten van uw plannen met een persoonlijke lening. Of het nu gaat om een ​​nieuwe keuken, badkamer, auto of als u een ander doel heeft, u kunt snel zien of de lening die u nodig heeft een mogelijkheid is met behulp van onze calculator. U weet meteen het maximale bedrag dat u kunt lenen op basis van uw inkomen en omstandigheden. Dit maximale bedrag is een indicatie en volledig gebaseerd op de informatie die u heeft verstrekt. Een indicatie van de maandelijkse betaling, de duur en het totaal terug te betalen bedrag voor de lening, kan hier worden berekend door de verschillende variabelen in te vullen.

Als u de exacte mogelijkheden voor een lening wilt weten, kunt u natuurlijk het beste een offerte aanvragen door een lening aan te vragen. U ontvangt een aanbieding, gratis en vrijblijvend, per e-mail en indien gevraagd per post.

Breng uw huidige lening over naar een andere aanbieder

De rentetarieven op de Nederlandse (financiële) markt zijn momenteel historisch laag. Daarom kan dit het perfecte moment zijn om uw huidige lening te verhuizen naar een andere aanbieder die een gunstiger rentetarief biedt en u misschien geld bespaart. Ontdek snel of het overbrengen van uw huidige lening aan een andere aanbieder een voordelige optie voor u is. Het duurt een paar minuten om een ​​indicatie te krijgen van het maximale bedrag dat u kunt lenen of om uw mogelijke maandelijkse betaling te achterhalen met behulp van onze berekeningstools. U kent de exacte mogelijkheden door een offerte aan te vragen en ons aanbod in uw (e) mailbox te ontvangen. Deze aanbieding is gratis en zonder verplichtingen

Consolideer uw schulden

Als u saldo’s hebt op creditcards, rood staan, winkelkaarten of misschien een kleine lening of twee, kan het nuttig zijn om al deze ‘kleine’ schulden in één nieuwe lening te consolideren. Het is zeker gemakkelijker om één lening bij te houden in plaats van drie of vier!

De rentetarieven op de genoemde voorbeeldproducten zijn meestal vrij hoog, bijna altijd hoger dan de tarieven die een reguliere lening u kan bieden. Een ander voordeel van het consolideren van uw schulden in een nieuwe persoonlijke lening is dat u vooraf de hoogte en duur van uw maandelijkse betaling kent, zodat u precies weet wat u elke maand kunt verwachten. Voorspelbaar en transparant!

Ik ben geïnteresseerd, hoe werkt dit aanvraagproces?

Vul het volledige aanvraagformulier voor leningen in twee stappen in:
Bij stap één vult u in hoeveel u wilt lenen, wat voor soort lening u wilt, welke maandelijkse betaling en de duur van de terugbetaling. Vervolgens vult u de vereiste persoonlijke gegevens in, gegevens over uw huidige (woon) situatie en ten slotte uw contactgegevens.
Voor stap twee kunt u kiezen bij welk financieringsbedrijf u een aanbieding wilt ontvangen. U kunt meerdere providers selecteren om later tarieven en voorwaarden te kunnen vergelijken
We gebruiken de informatie die u heeft verstrekt om u te kwalificeren voor de lening die u heeft aangevraagd. We kunnen contact met u opnemen om uw gegevens te valideren en, indien nodig, aan te vullen om een ​​offerteaanvraag te kunnen indienen bij de financieringsmaatschappijen van uw keuze.

Vervolgens ontvangt u ons beste aanbod per e-mail.

Als het aanbod naar tevredenheid is, kunt u het contract ondertekenen en terugsturen, samen met de andere verplichte verplichte documenten. We zullen hier met u samenwerken om alle documenten in te vullen die nodig zijn om een ​​volledig bestand naar de financieringsmaatschappij te sturen.
Zodra uw bestand is verzonden, zullen zij een laatste controle van uw contract en aanvullende documenten uitvoeren.

Persoonlijke Lening Aanvragen

Na de definitieve goedkeuring van het financieringsbedrijf, laten we u weten dat het geld wordt overgemaakt naar uw bankrekening of naar de rekening van uw openstaande saldi, afhankelijk van het oorspronkelijke doel van uw lening natuurlijk.

Beperkingen als je geen Nederlandse nationaliteit hebt

Wanneer u een lening aanvraagt, moet u met een aantal zaken rekening houden

Reviews

Wij laten graag andere mensen hun mening geven over onze persoonlijk leningen.

Review achterlaten
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
Snel geregeld!(Translated by Google)Quickly arranged!
Maarten Janssen
Maarten J.
Goede communicatie(Translated by Google)Good communication
Maarten Soetens
Maarten S.
Snel geregeld! Fijn!(Translated by Google)Quickly arranged! Nice!
Sanne Bakker
Sanne B.
Fijne organisatie om contact mee te hebben!(Translated by Google)Great organization to have contact with!
Vincent I
Vincent I
Goede ervaring!(Translated by Google)Good experience!
Jaagers
Jaagers
Duidelijke informatie, snel mijn antwoorden gekregen(Translated by Google)Clear information, quickly received my answers
Ronald K
Ronald K

Wilt u contact met ons over een persoonlijke lening?

Wij helpen u graag verder met uw vragen.

Lening aanvragen

Bent u op zoek naar een lening en wilt deze direct afsluiten.

Lening aanvragen

Telefonisch contact

085 – 06 00 043

Support@lening.com

Contact

Kredietadviseurs

Wilt u meer weten over onze kredietadviseurs?

Contact met lening.com