geld lenen kost geld

Hoelang duurt een aanvraag van een lening?

Hoelang duurt een aanvraag van een lening?

Je leent niet dagelijks geld. Als je geld leent wil je dit graag tegen de meest gunstige condities. Lening.com vergelijken de verschillende aanbieders die voor jou in aanmerking komen. Wij kijken natuurlijk naar tarieven, voorwaarden en jou wensen. Hierdoor krijg jij van ons een voorstel die het beste bij jou past.

Hoelang duurt de verwerking van de aanvraag tot aan de goedkeuring van de verstrekker?

– Heb je in de vergelijker de lenig gevonden die jou past? Vul dan jou gegevens in. Wanneer je alles hebt ingevuld sturen wij de aanvraag door naar de desbetreffende aanbieder.
– De betreffende aanbieder controleert en beoordeelt de aanvraag. Wanneer deze goedgekeurd wordt door de verstrekker maken zij een offerte op.
– De offerte wordt naar jou toegestuurd. Lees de offerte door. Wanneer de offerte klopt onderteken deze dan en voeg de gevraagde documenten (zoals kopie loonstrook en ID-bewijs) en stuur het compleet terug.
– Wanneer de verstrekker de stukken ontvangen heeft worden deze beoordeeld en wanneer de gevraagde stukken akkoord zijn en de aanvraag wordt toegewezen dan horen wij dat binnen 2 á 3 werkdagen.
– Zodra de aanvraag is goedgekeurd ontvang je het geleende bedrag spoedig op je rekening.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen
Bekijk je voordeel
Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!