Geld lenen kost geld

Hoelang duurt een aanvraag van een lening?

Hoelang duurt een aanvraag van een lening?

Je leent niet dagelijks geld. Als je geld leent wil je dit graag tegen de meest gunstige condities. Lening.com vergelijken de verschillende aanbieders die voor jou in aanmerking komen. Wij kijken natuurlijk naar tarieven, voorwaarden en jou wensen. Hierdoor krijg jij van ons een voorstel die het beste bij jou past.

Hoelang duurt de verwerking van de aanvraag tot aan de goedkeuring van de verstrekker?

– Heb je in de vergelijker de lenig gevonden die jou past? Vul dan jou gegevens in. Wanneer je alles hebt ingevuld sturen wij de aanvraag door naar de desbetreffende aanbieder.
– De betreffende aanbieder controleert en beoordeelt de aanvraag. Wanneer deze goedgekeurd wordt door de verstrekker maken zij een offerte op.
– De offerte wordt naar jou toegestuurd. Lees de offerte door. Wanneer de offerte klopt onderteken deze dan en voeg de gevraagde documenten (zoals kopie loonstrook en ID-bewijs) en stuur het compleet terug.
– Wanneer de verstrekker de stukken ontvangen heeft worden deze beoordeeld en wanneer de gevraagde stukken akkoord zijn en de aanvraag wordt toegewezen dan horen wij dat binnen 2 á 3 werkdagen.
– Zodra de aanvraag is goedgekeurd ontvang je het geleende bedrag spoedig op je rekening.

Wat anderen over Lening.com zeggen

91 klanten beoordelen ons met een 4.3/5

Veel beroeps

Heel wat ervaringen

Mijn ervaring is bouw werk

Mijn ervaring is bouw werk

Goed

Goed

Mooi

Erg mooi

goede

goed

Goed

Goed

Goed

Cijfer8

Goed

Goed

good

good

Goed

Goed