Autolening met Lening.com

Op zoek naar een autolening? Wilt u kosteloos en vrijblijvend naar de mogelijkheden laten kijken voor een autolening? Of wilt u gewoon meer weten over de autolening? Een lening kan een verplichting voor een langere periode zijn. U moet dus altijd goed weten waar u aan begint. Al is de auto nog zo mooi, de lening moet natuurlijk wel bij u passen!

BankLeenbedragRenteMaandelijks
QanderQander€ 20.0005.2%€ 214Lening aanvragen
Nationale-NederlandenNationale-Nederlanden€ 20.0004.8%€ 210Lening aanvragen
INTERBANKINTERBANK€ 20.0004.3%€ 205Lening aanvragen
DEFAMDEFAM€ 20.0004.3%€ 205Lening aanvragen
BNP ParibasBNP Paribas€ 20.0003.9%€ 202Lening aanvragen
RabobankRabobank€ 20.0004.2%€ 204Lening aanvragen
RabobankRabobank€ 20.0004.7%€ 209Lening aanvragen

Snel & makkelijk een autolening aanvragen

Wij hebben onze processen dusdanig geoptimaliseerd dat er een snel onlineproces kan plaats vinden voor uw autolening aanvragen. Uiteraard staan wij u ook nog persoonlijke te woord.

1

Kies lening en hoogte

Selecteer uw gewenst hoogte van uw autolening.

2

Aanvraag keuring

Onze kredietadviseurs gaan direct met uw aanvraag aan de slag.

3

Uitbetaling

Na akkoord zal het bedrag op uw rekening gestort worden.

Reviews

Wij laten graag andere mensen hun mening geven over onze autoleningen.

Review achterlaten
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
Snel geregeld!(Translated by Google)Quickly arranged!
Maarten Janssen
Maarten J.
Goede communicatie(Translated by Google)Good communication
Maarten Soetens
Maarten S.
Snel geregeld! Fijn!(Translated by Google)Quickly arranged! Nice!
Sanne Bakker
Sanne B.
Fijne organisatie om contact mee te hebben!(Translated by Google)Great organization to have contact with!
Vincent I
Vincent I
Goede ervaring!(Translated by Google)Good experience!
Jaagers
Jaagers
Duidelijke informatie, snel mijn antwoorden gekregen(Translated by Google)Clear information, quickly received my answers
Ronald K
Ronald K

Wilt u contact met ons voor een auto lening?

Wij helpen u graag verder met uw vragen.

Lening aanvragen

Bent u op zoek naar een lening en wilt deze direct afsluiten.

Lening aanvragen

Telefonisch contact

085 – 06 00 043

Support@lening.com

Contact

Kredietadviseurs

Wilt u meer weten over onze kredietadviseurs?

Contact met lening.com

Wat is een autolening?

Een autolening is een vorm van geld lenen waarbij het krediet expliciet voor de auto is bedoeld. De looptijd van de autolening moet korter of gelijk zijn aan de verwachte periode dat u verwacht de auto te gebruiken. Als u de looptijd langer maakt, betaald u nog aan de auto, terwijl deze al niet meer in uw bezit is. Een autolening kan iedere vorm van geld lenen zijn. In de meeste gevallen is het echter een persoonlijke lening. Dit gezien de kenmerken van de vaste rente, en de vooraf duidelijk af te spreken looptijd van de lening. Toch gebeurd het ook dat een doorlopend krediet gebruikt kan worden als autolening. Dit kan gebeuren als men de lening in korte tijd alweer denkt in te kunnen gaan lossen met een financiele meevaller.

Autolening afsluiten

Een autolening afsluiten kunt u door het bovenstaande aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Vult u de aanvraag zo volledig mogelijk in, dan kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Tijdens kantoortijden wordt uw aanvraag binnen enkele uren door ons team van kredietadviseurs in behandeling genomen. Over het algemeen heeft u ook al binnen enkele uren een reactie op uw aanvraag voor de autolening. Voordat een autolening afsluiten mogelijk is zullen wij de mogelijkheden met u doorspreken. Hierdoor weet u te alle tijden waar u aan toe bent, en wat u van de lening kunt verwachten.

Wat kost een autolening afsluiten?

Een belangrijke vraag als u een lening gaat afsluiten, is natuurlijk wat de kosten voor de lening zijn. De vraag wat een autolening gaat kosten laat zich eenvoudig beantwoorden. Als u gaat lenen moet u natuurlijk altijd rente betalen over het openstaande bedrag van de lening. Voor het afsluiten van de lening zelf bent u echter verder geen kosten verschuldigd. Ook voor het advies worden u verder geen kosten in rekening gebracht.

Wat zijn de aandachtspunten voor een autolening?

Bij een autolening zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Om het voor u zo overzichtelijk mogelijk te houden hebben wij deze voor u onder elkaar gezet.

  • Zorg ervoor dat de looptijd van de lening niet langer is dan de periode dat u de auto wilt gaan rijden.
  • Vergelijk altijd meerdere aanbieders met elkaar. Dit kan u een behoorlijk voordeel opleveren.
  • Kijk ook altijd naar het totale bedrag dat u moet terugbetalen voor de lening

Uiteraard kunt u bij vragen altijd kosteloos en vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord, en zijn u graag van dienst.

Belangrijke tips bij het afsluiten van een autolening

Binnenkort toe aan een nieuwe auto en heb je daarvoor onvoldoende cash geld liggen? Als het eventjes kan sluit je natuurlijk geen lening af. Maar toch kan een autolening afsluiten in sommige gevallen verstandig zijn en een uitkomst bieden. Bijvoorbeeld omdat je anders bent aangewezen op het openbaar vervoer (dat kost ook veel geld!). Of omdat je bedrijfsvoering als ondernemer anders in gevaar komt. En natuurlijk is een autolening afsluiten is geen probleem zodra je maandelijks voldoende geld overhoud. Als je toe bent aan een andere lening en daarvoor graag geld wilt lenen, dan is het belangrijk om onze tips nog eens goed door te nemen. Dit levert jou gegarandeerd een besparing op!

Auto Lening tip 1:

Vertrouw niet op de stunttarieven waarmee aanbieders van leningen vaak adverteren. Dit zijn ‘vanaf rentes’ maar het is de grote vraag of u dat straks betaalt. De kans daarop is zeer gering. Let dus vooral op de rentepercentages voordat u een autolening afsluit. Want de ‘vanaf rentes’ verschillen enorm met de daadwerkelijk rentes. Hieronder leest u waarom aanbieders van autoleningen mogen adverteren met een vanaf rente en waarom de meeste mensen uiteindelijk toch een hoger rentepercentage betalen.

Risicoprofiel

Een vanaf rente geldt alleen voor de consumenten die het laagste risicoprofiel toegewezen krijgen van een bank. Een risicoprofiel wordt door bancaire instellingen bepaald door allerlei factoren (variabelen). Een hoog risicoprofiel (dus een hogere rente) wordt gekoppeld aan mensen die bijvoorbeeld geen vast contract hebben, een woning huren en ongehuwd samenwonen.

Auto Lening tip 2:

In dit blog geven we u tips bij het afsluiten van een autolening. Natuurlijk zodat u zo goedkoop mogelijk kan lenen straks. We bespreken in dit geval het verschil tussen de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. De persoonlijke lening is als autolening het meest geschikt. De looptijd staat vast en deze kan u dus synchroon laten lopen met de levensduur van de auto. Zo voorkomt u dat u straks nog een lening moet aflossen terwijl de auto niets meer waard is. Ook betaalt u met deze lening een vaste rente. Stijgt de marktrente? Dan blijft u gewoon maandelijks hetzelfde tarief betalen. De goedkoopste persoonlijke lening heeft tegenwoordig ook een lager rentetarief dan het goedkoopste doorlopend krediet. Deze laatstgenoemde leensoort heeft dus zijn langste tijd gehad.

Auto Lening tip 3:

Lees de voorwaarden… lees de voorwaarden en lees de voorwaarden…. Deze zijn bepalend voor de kosten van de lening en dus erg belangrijk. Maar weinig mensen nemen de moeite om deze van a tot z door te nemen. Maar doe dat dus wel! Zo komt u erachter wat er gebeurt wanneer u een lening te laat betaalt indien u een auto aanschaft op afbetaling (bij een autobedrijf) of hoe het zit met extra aflossen als u daar de mogelijkheid voor heeft.

Auto Lening tip 4:

Leen nooit teveel. Dit lijkt een open deur intrappen maar wist u dat 15% van de consumenten nog steeds teveel geld leent? Besef dat u maandelijks nog voldoende geld moet overhouden voor andere dingen. En als uw inkomen plots daalt, dan moet u dat verlies nog steeds goed kunnen opvangen. Laat u daarom adviseren door een kredietverstrekker over de hoogte van uw autolening.