Autolening aanvragen

Bereken de autolening die bij jouw past

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

geld lenen vandaag vrijdag 12 augustus!

Autolening berekenen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een autolening? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met behulp van onze berekeningstool weet je binnen de kortste keren wat er mogelijk is op het gebied van een autolening. Dankzij onze tool krijg je een beeld van de hoogte van een lening voor een auto. Daarnaast zie je ook direct de rente die je betaalt. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Wij raden je aan om de verschillende leningen uit het overzicht te vergelijken. Op deze manier ben jij namelijk in staat de beste autolening te vinden. 

Autolening vergelijken

Ben je op zoek naar een autolening? Sluit deze dan nooit klakkeloos bij de eerste de beste geldverstrekker af. Waarom niet? Omdat er nogal wat verschil zit tussen autoleningen. Voordat je de knoop doorhakt, raden wij je dan ook aan om autoleningen te vergelijken. Wij helpen je hier graag een handje bij. Voer hierboven de gegevens in die van toepassing zijn op jouw situatie en wij voorzien jou binnen de kortste keren van een overzicht met autoleningen. Hierdoor hoef jij niet of nauwelijks moeite te doen voor autoleningen vergelijken, maar toch vind je op deze manier de goedkoopste autolening.

Een autolening via Lening.com

Wil je een auto kopen, maar heb je niet voldoende eigen vermogen? Dan biedt een autolening uitkomst. Voordat jij zo’n lening afsluit, moet je weten dat de kosten voor een autolening lang niet altijd hetzelfde zijn. Sterker nog, de kosten kunnen zelfs behoorlijk van elkaar verschillen. Wil jij voorkomen dat je te veel betaalt voor de lening? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen jou namelijk om de goedkoopste autolening te vinden. Op deze website vergelijk je de verschillende leningen voor auto’s makkelijk en snel met elkaar. Hierdoor duurt het nooit lang voordat jij de goedkoopste autolening gevonden hebt. 

Wanneer je een lening gebruikt om een auto aan te schaffen, los je het geleende bedrag stukje bij beetje af. In de meeste gevallen gebeurt dit door maandelijks een afgesproken bedrag terug te betalen. Aan het einde van de looptijd dien je de hoofdsom volledig terugbetaald te hebben. 

 

Naast de hoofdsom krijg je bij een autolening ook te maken met rente. Dit is een percentage dat over de hoofdsom berekend wordt. Aan het einde van de looptijd heb je altijd meer geld betaald dan het geleende bedrag. Kijk daarom niet alleen naar de hoogte van de lening, maar ook naar de hoogte van de rente alvorens je een autolening afsluit.

Wil je een auto kopen met behulp van een lening? Dan moet je hiervoor een autolening afsluiten bij een geldverstrekker. Zo’n lening heeft altijd bepaalde voorwaarden. Zo staat de rente gedurende de looptijd van de lening vaak vast. Zie je gedurende de looptijd elders een lening met aanzienlijk lagere rente? Dan wil jij jouw autolening mogelijk oversluiten. Dit kan, maar de meeste geldverstrekkers brengen een boete in rekening wanneer je dit doet. Laat je hier niet door weerhouden wanneer de rente aanzienlijk lager is. In dat geval kost de lening jou minder geld, waardoor een autolening oversluiten financieel aantrekkelijk is. Sluit de lening niet over wanneer het jou juist meer geld kost. 

Het je autoleningen met elkaar vergeleken en weet je inmiddels wat in jouw situatie de beste lening is? Dan wordt het de hoogste tijd om een autolening af te sluiten. Ook hier hoef je geen moeite voor te doen wanneer je onze vergelijkingstool gebruikt hebt. Nadat wij jou een overzicht hebben gegeven van de best leningen, kun je direct een autolening afsluiten. Dit doe je middels ons aanvraagformulier. Nadat je dit formulier hebt ingevuld en deze verstuurt, gaat het proces direct van start. Jij dient makkelijk en snel jouw aanvraag in, waardoor het nooit lang duurt voordat je een autolening kunt afsluiten.

Net als bij iedere ander lening kleven er ook aan een autolening een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden verschillen per lening, waardoor wij je aanraden om een vergelijking te maken.

De meest mensen kijken bij zo’n vergelijking alleen maar naar de hoeveelheid geld die ze kunnen lenen. Op zich logisch, maar kijk vooral ook naar de rente. De rente bepaalt namelijk hoeveel de lening jou uiteindelijk kost. Naast de rente is het ook verstandig om naar de looptijd van een autolening te kijken. De looptijd is namelijk van invloed op het maandelijks bedrag dat jij aflost. Kortom: kijk altijd goed naar de voorwaarden van een autolening voordat je er eentje afsluit.

3.5% rente

lage maandlasten

Autoleningen

de beste Autoleningen.

veilig en anoniem

9.5

gemiddelde klantwaardering

Onze autolening ervaringen

Veel klanten gingen al voor om te kiezen voor de juiste lening die bij hen persoonlijk past.

sterren 

Ik was al een tijdje bezig met de keuze maken voor een nieuwe auto en moest ik eerst een geschikte lening vinden welke bij mij past. Bij Lening.com kreeg ik een goed gevoel, Chapeau!

– R te Nijmegen

sterren 

De isolatie van mijn koopwoning kon ik zonder sparen direct laten uitvoeren met een lening. Ik kreeg direct een voorstel wat ik online kon accepteren.

– M te Eindhoven

sterren 

Mijn oude auto was niet meer te repareren en moest geld lenen om een andere auto te kopen. Via lening.com heb ik een aanvraag ingediend en snel ontving ik een voorstel van de bank.

– V te Kerkrade

Een autolening sluit je af bij Lening.com

een score van 9.5 op basis van 123 ervaringen
Hoe gaat het afsluiten van een autolening?
Overgestapt

 “Fijn geholpen”

 • Dhr A uit Amsterdam
 • Dhr R uit Reuver
 • Dhr Y uit ’s-Hertogenbosch
 • Mvr E uit Groningen
 • Mvr K uit Oostdijk
 • Mvr M uit Oirschot
 • Mvr Q uit Amsterdam
 • Een autolening is een lening die je gebruikt om de aankoop van een auto te financieren. Voordat je een autolening afsluit, moet je weten dat de looptijd van de lening altijd korter dan of gelijk aan de periode moet zijn waarin jij verwacht het voertuig te gebruiken. Er is geen vaste vorm voor een autolening, deze verschilt vaak per kredietverstrekker. Toch zien we vaak dat men voor een persoonlijke lening kiest om de aankoop van een auto te financieren. De voornaamste redenen hiervoor zijn de vaste rente en de mogelijkheden omtrent de looptijd (zowel kort als lang). Naast een persoonlijke lening kun je ook doorlopend krediet gebruiken al autolening. Dit is vooral interessant wanneer je verwacht de lening op korte termijn af te kunnen lossen, bijvoorbeeld vanwege een financiële meevaller. Is dit niet het geval? Dan is een persoonlijke lening een beter optie.

  Zoek je een autolening om de aankoop van een nieuwe auto te financieren? Dan is er een aantal aandachtspunten waarop je moet letten. Het belangrijkste is de rente. Het rentepercentage is namelijk (mede) verantwoordelijk voor de kosten van de autolening. Hoe hoger de rente, des te duurder jouw lening uitvalt. Naast de rente is de looptijd een aandachtspunt. Bij een autolening kun je kiezen uit een korte of een lange looptijd. Hoe korter de looptijd, des te hoger het bedrag dat je maandelijks terugbetaalt. Je moet de geldsom namelijk sneller aflossen dan bij een lange(re) looptijd.

  Daarnaast kijkt vrijwel iedere kredietverstrekker naar jouw financiën alvorens een aanvraag voor een autolening wordt goedgekeurd. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de schuld-inkomensverhouding. Heb je een redelijk inkomen en niet of nauwelijks schulden? Dan is de kans een stuk groter dat je binnen de kortste keren een autolening krijgt. Wanneer je schulden hebt en er weinig binnenkomt, wordt het een stuk lastiger om een autolening te krijgen.

  Nee, een autolening is niet fiscaal aftrekbaar. Wanneer je de aankoop van de auto financiert met een persoonlijke lening, denk je mogelijk dat de rente over deze lening aftrekbaar is voor de belasting. Indien het een autolening betreft, is dit niet het geval. De rente van een persoonlijke lening is namelijk alleen aftrekbaar wanneer je deze gebruikt voor de aankoop, verbouwing of onderhoud van je woning. Er is dus geen sprake van fiscaal voordeel bij een autolening.