geld lenen kost geld

Doorlopend krediet

Beste doorlopende kredieten vergelijken

Doorlopend krediet met Lening.com
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
Rentes zojuist bijgewerkt op dinsdag 19 oktober!
3.5% rente

lage maandlasten

Doorlopend krediet financieren

de beste doorlopend krediet financieringen

veilig en anoniem

9.5

gemiddelde klantwaardering

Doorlopend krediet
Een doorlopend krediet kan uitermate geschikt zijn als u niet precies weet hoeveel geld u nodig heeft, en voor welke periode. De flexibele kenmerken van deze vorm van geld lenen zorgt ervoor dat u altijd geld achter de hand heeft.
Doorlopend krediet

Doorlopend krediet afsluiten

een score van 9.5 op basis van 123 ervaringen
Doorlopend krediet lening ervaringen

Meer klanten gingen al voor om de restschuld te kunnen financieren met onze gratis vergelijktool!

5/5

Overzichtelijk en duidelijk Overzichtelijk en duidelijk. Nu het gesprek afwachten en dan kan ik meer zeggen. Dus nu als goed en dat is een mooi begin.

– Mike

5/5

Overzichtelijk en duidelijk Overzichtelijk en duidelijk. Nu het gesprek afwachten en dan kan ik meer zeggen. Dus nu als goed en dat is een mooi begin.

– Mike

5/5

Overzichtelijk en duidelijk Overzichtelijk en duidelijk. Nu het gesprek afwachten en dan kan ik meer zeggen. Dus nu als goed en dat is een mooi begin.

– Mike

Hoe geld lenen voor doorlopend krediet financiering?

Door het invullen van de gewenste hoogte van de financiering, en de daarbij behorende vragen, krijgt je een overzicht van de verschillende aanbieders. Wanneer je een keuze hebt  gemaakt voor een verstrekker ga je het vervolg in door het invullen van de gegevens.

Net overgestapt

 “Heel blij mee!”

 • Dhr A uit Amsterdam
 • Dhr R uit Reuver
 • Dhr Y uit ’s-Hertogenbosch
 • Mvr E uit Groningen
 • Mvr K uit Oostdijk
 • Mvr M uit Oirschot
 • Mvr Q uit Amsterdam
 • Doorlopend krediet afsluiten op Lening.com

  Een doorlopend krediet is een lening waarbij u te allen tijde boetevrij extra mag inlossen op uw lening, en weer op mag nemen tot aan uw kredietlimiet. Het is een uitermate flexibele vorm van geld lenen. U bepaald zelf wanneer u extra stortingen doet, uiteraard betaald u ook bij deze kredietvorm alleen rente

  Door het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen kunt u direct een krediet aanvragen. Wij zullen uw krediet aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

  Stel je sluit een Doorlopend Kredit af van € 25.000, en je betaald daar maandelijks € 375,00 aan. Je koopt een auto van € 10.000,00, waarna je nog een kredietruimte hebt van € 15.000 euro. Na 3 maanden koop je een nieuwe PC van € 2.000,00 euro en een nieuw bankstel van € 10.000,00 euro. je hebt dus nog een kredietruimte van € 3.000,00, maar je hebt ook al 3 keer € 375,00 betaald. Je krediet ruimte (de kosten even voor het gemak niet meegerekend) is dan dus € 3.000,00 plus 3 keer € 375,00. Als je in dit geval, zonder voor het gemak de kosten mee te rekenen, nog twee jaar lang € 375,00 per maand aan het Doorlopend Krediet betaald, heb je na die twee jaar een kredietruimte van ruim € 10.000,00. Het afgeloste of niet opgenomen bedrag kan je dus telkens weer opnemen.

  De looptijd bij een Doorlopend Krediet wordt gezien als een theoretische looptijd, en wordt samen met de te betalen rente in de Kredietovereenkomst vastgelegd. Daarbij is normaliter de maandtermijn bij een Doorlopend Krediet ongeveer 2% van de Kredietsom, of van het openstaande saldo. Verder is kenmerkend voor een Doorlopend Krediet, en anders als bijvoorbeeld bij een Persoonlijke Lening of een Hypotheek, dat je tussentijds boetevrij mag aflossen c.q. extra mag betalen. De rente is bij een Doorlopend Krediet vaak wel iets hoger dan bij een Persoonlijke Lening of Hypotheek. Een Doorplopend Krediet is handig als je nog niet precies weet welke grotere uitgaven je in de komende jaren gaat doen, maar wilt kunnen doen op het moment dat je dit nodig hebt, en niet voor iedere uitgave een nieuwe lening wilt afsluiten. Doorlopend krediet sluit je af met lening.com. Wij helpen u graag verder.

  Zoals reeds aangegeven is het doorlopend krediet een flexibele vorm van geld lenen. Als u geld achter de hand wilt hebben, of als u binnenkort een financiële meevaller verwacht. Dan kan deze flexibele vorm van lenen een uitkomst zijn. U mag namelijk boetevrij inlossen, wanneer u maar wilt. Wel moet u er rekening mee houden dat de rente bij deze kredietvorm variabel is. Dit betekend dus dat de rente op uw lening dan kan stijgen of dalen.

  Om het voor u overzichtelijk te maken nog even een korte samenvatting van de voordelen:

  Altijd geld achter de hand tot uw kredietlimiet

  Boetevrij inlossen zoveel u wilt

  Lagere rente dan de persoonlijke lening U mag de lening in delen opnemen

  Om het voor u overzichtelijk te maken nog even een korte samenvatting van de voordelen:

  Variabele rente, de rente kan dus stijgen

  Risico op het blijven doen van opnames

  Tip:Laat een doorlopend krediet geen doodlopend krediet worden. Zorg dat u uw lening ook gaat inlossen. Merkt u dat uw doorlopend krediet bijna altijd volledig open staat? Sluit dan uw krediet om naar een persoonlijke lening, zodat u uw lening ook gaat afbouwen.

  Vragen over een doorlopend krediet

  Meer weten over een doorlopend krediet? Wij proberen al je vragen te beantwoorden.

  Met doorlopend krediet wordt een situatie bedoeld waarin het krediet tot de overeengekomen drempelwaarde, de zogenaamde kredietlimiet, wordt aangevuld naarmate de klant zijn schuld aflost. Het biedt de klant toegang tot geld van een financiële instelling en stelt de klant in staat om het geld te gebruiken wanneer dat nodig is. Het wordt meestal gebruikt voor operationele doeleinden en het opgenomen bedrag kan elke maand schommelen, afhankelijk van de huidige cashflowbehoeften van de klant.

  Uw rekeningsaldo wordt verminderd met eventuele betalingen die u op de rekening doet.

  Over het algemeen hoeft u slechts een minimale betaling per maand te doen. Maar meer terugbetalen kan u geld besparen, omdat u waarschijnlijk rente in rekening zal worden gebracht over het geld dat u leent. Als u niet elke maand uw volledige rekening op tijd kunt betalen, gaat de rest van het saldo meestal over naar de volgende factureringscyclus. U bouwt rentekosten op over het deel van uw saldo dat niet op tijd wordt betaald.