Geld lenen kost geld

900 Euro lenen

Medewerker
Geschreven door Pascal Financieel adviseur

900 Euro lenen

Welk bedrag u wilt gaan lenen maakt voor ons niet uit, 900 Euro lenen of 90.000 Euro lenen. Bij ons bent u al welkom voor een lening vanaf € 100,-. Wij zijn u namelijk te allen tijde graag van dienst met een goede en verantwoorde geldlening‚ Als u ons aanvraagformulier zo volledig mogelijk invult nemen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.

900 Euro lenen alleen als doorlopend krediet

Wilt u 900 euro lenen? Dit is alleen mogelijk in de vorm van een doorlopend krediet. Hier zullen we ook een trucje voor moeten gaan gebruiken. Het minimale leenbedrag is eigenlijk namelijk € 2.500,-. Door € 1.600,- in depot te laten staan, wordt er 900 Euro naar uw rekening overgemaakt. Het bedrag dat nog in depot staat bent u geen rente of aflossing over verschuldigd. Het enige dat u moet terugbetalen, zolang u niets uit depot opneemt, is het geleende bedrag van € 900,- en uiteraard de rente over de € 900,-. Want ook bij 900 Euro lenen zult u natuurlijk toch weer iets aan rente moeten gaan betalen. 900 Euro lenen in de vorm van een persoonlijke lening is niet mogelijk omdat een persoonlijke lening niet de mogelijkheden heeft om een bedrag in depot te laten staan. U moet dan dus ook direct het volledige bedrag opnemen.

Lening oversluiten

Als u naast het bedrag dat u in handen nodig heeft ook nog andere leningen heeft lopen, nemen wij graag met u door of uw lening oversluiten niet veel voordeliger kan. In de meeste gevallen is het samenvoegen van leningen namelijk een goede optie. Dit is vaak voordeliger dan allemaal losse leningen naast elkaar af te sluiten. Veelal hebben deze losse leningen namelijk ook hoge rentes, of zoals ze tegenwoordig aanduiden een hoger jaarlijks kostenpercentage.

Andere bedragen lenen

900 Euro lenen? Of toch liever een ander bedrag? Natuurlijk bepaald u zelf hoeveel u wilt lenen.
Hieronder in ieder geval nog een aantal andere bedragen om aan te vragen.

Wat anderen over Lening.com zeggen

91 klanten beoordelen ons met een 4.3/5

Veel beroeps

Heel wat ervaringen

Mijn ervaring is bouw werk

Mijn ervaring is bouw werk

Goed

Goed

Mooi

Erg mooi

goede

goed

Goed

Goed

Goed

Cijfer8

Goed

Goed

good

good

Goed

Goed